Develop your idea in Maker’s Lab during the summer!

What are you making with your Summer?

[Suomi] Maker’s Lab on mahdollisuus oman idean ohjattuun toteuttamiseen Pajan tiloissa kesäkuussa. Tarjolla on myös ohjausta oman idean esittämiseen ja kaupallistamiseen. Pajan tilat ovat avoinna kaikille halukkaille ma-pe klo 8:00-16:00 3.-26.6.2019 aikana. Löydät meidät projektitilasta 006.

Idasi työstämisen lisäksi tarjoamme tuotekehitys ja yrittäjyysaiheisia työpajoja kysynnän mukaan. Nettisivuille on tulossa tapahtumakalenteri toukokuun aikana, johon työpajojen aiheet ja ajat päivittyvät. Olethan yhteydessä mikäli sinulla on kiinnostusta työpajoihin. Otamme ehdotuksia vastaan.

Tykkää ja seuraa meitä Facebookissa, niin kuulet ensimmäisenä kesän tapahtumista!

[English] Maker’s Lab offers help and resources to work on your idea in Paja during June. There is also guidance available on how to present and commercialize your idea. We are open Mon-Fri 8:00-16:00 June 3.-26.6.2019. You’ll find us in project room 006.

In addition to working on your idea, we offer product development and entrepreneurship workshops on demand. The event calendar will be published to the web site during May, where the topics and times of the workshops will be updated. If you are interested in workshops, please contact us.

Like and follow us on Facebook, we will keep you updated on summer events!

Lisätietoa / more information: Sami Helin, sami.helin@xamk.fi.